Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole za operatora SIČAJA d.o.o., Gornji Vakuf-Uskoplje za Pogon za skladištenje i distrubuciju tečnog naftnog plina

Javni uvid u Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole  za operatora SIČAJA d.o.o., Gornji Vakuf-Uskoplje za Pogon za skladištenje i distrubuciju tečnog naftnog plina

Pet, 25. Jun. 2021.


Petak, 25.06.2021.

Javni uvid u Zahtjev u postupku izdavanja okolišne dozvole operateru “SIČAJA" d.o.o., Gornji Vakuf-Uskoplje za Pogon za skladištenje i distrubuciju tečnog naftnog plina.

Operater “SIČAJA" d.o.o., Gornji Vakuf-Uskoplje, dostavio je Federalnom ministarstvu okoliša i turizma Zahtjev za izdavanja okolišne dozvole za Pogon za skladištenje i distrubuciju tečnog naftnog plina, po II put.

U postupku uključivanja javnosti, Zahtjev sa Prilozima može se pogledati u prostorijama Ministarstva okoliša i turizma – Sektor za okolišne dozvole, u ulici Hamdije Čemerlića br.2.

Rok za davanje primjedbi i sugestija na Zahtjev je 15 dana od dana objavljivanja na web stranici Federalnog ministarstva okoliša i turizma.


Primjedbe i sugestije se dostavljaju u pisanoj formi na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma
Hamdije Čemerlića 2
71000 Sarajevo

 

Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole