Susret ministrice Đurić s predstavnicama Unicredit banke

Susret ministrice Đurić s predstavnicama Unicredit banke

Sri, 31. Okt. 2012.


Federalna ministrica okoliša i turizma, Branka Đurić, primila je u radni posjet predstavnike Unicredit banke, na čelu sa Selmom Riđanović Kenović, direktoricom marketinka i komunikacija. ...

Federalna ministrica okoliša i turizma, Branka Đurić, primila je u radni posjet predstavnike Unicredit banke, na čelu sa Selmom Riđanović Kenović, direktoricom marketinka i komunikacija.
Povod susreta bila je potpora koju Federalno ministarstvo okoliša i turizma daje projektu koji je prije nekoliko mjeseci pokrenula Unicredit banka, a riječ je o aplikaciji na Facebook stranici pod nazivom "Zasadi drvo - Reci DA zelenijem okolišu!". Ističući zadovoljstvo susretom i zahvaljujući ministrici Đurić osobno i Federalnom ministarstvu okoliša i turizma na nesebičnoj potpori ovome važnom pojektu, gđa. Riđanović Kenović objasnila je da Unicredit banka u sklopu svog poslovanja zaista ulaže napore i u projekte zaštite okoliša, među kojima je i projekt virtualne sadnje drveća, kako bi prije svega afirmirali mlađe generacije i populaciju koja se najviše služi drštvenim mrežama, te na takav način pomogli osvješćivanju građana Bosne i Hercegovine o važnosti zaštite okoliša i brige o istom.
Ministrica Đurić pohvalila je nadasve uložen napor i obećala potporu kako bi zajedničkim snagama doprinjeli unaprijeđenju ne samo pošumljavanja naše države već i educiranja svih građana Bosne i Hercegovine, o važnosti zaštite šuma, zaštićenih područja, te općenito brige za okoliš.
-Svjesni smo da šume u BiH vode tešku borbu za opstanak i da im je najveći neprijatelj čovjek, koji svojim nemarom doprinosi nastanku ogoljenih površina,te smo zaista sretni da imamo partnere poput Vas u zajedničkoj borbi za zaštištu okoliša, kazala je ministrica Đurić.