Ministru Hercegu novo priznanje po glasovima čitatelja Nezavisnih novina

Ministru Hercegu novo priznanje po glasovima čitatelja Nezavisnih novina

Uto, 07. Dec. 2010.


U prepunoj Kristalnoj dvorani hotela "Bosna" u Banja Luci, u ponedjeljak je u nazočnosti velikog broja predstavnika državnih, entitetskih i lokalnih tijela uprave, diplomatskog zbora, kul...

U prepunoj Kristalnoj dvorani hotela "Bosna" u Banja Luci, u ponedjeljak je u nazočnosti velikog broja predstavnika državnih, entitetskih i lokalnih tijela uprave, diplomatskog zbora, kulturnog i javnog života BiH i regije, održana manifestacija "Ličnost godine", koju tradicionalno, sedmu godinu za redom dodjeljuju "Nezavisne novine".
I ove godine, čitatelji su u prethodnih 30 dana mogli putem SMS poruka i elektronske pošte slati svoje glasove za najboljeg ministra u Vladi Federacije BiH, Vladi RS-a te Vijeću ministara, a u redakciju "Nezavisnih" je stiglo više od 100.000 glasova.
U konkurenciji najboljeg ministra u Vladi Federacije BiH, dr.Nevenko Herceg, federalni ministar okoliša i turizma, prema broju glasova čitatelja Nezavisnih novina, osvojio je treće mjesto, što je još jedna potvrda predanoga i vizionarskoga rada, kako ministra Hercega osobno, tako i ministarstva na čijem je čelu. Ovo priznanje ima posebnu težinu jer su ocjenu dali čitatelji uglavnom iz drugoga entiteta, koji su prepoznali cijeli niz aktivnosti koje su se ogledale u usvajanju zakonskih i podzakonskih akata i strategija, provođenja projekta, organizacije konferencija i simpozija, provođenju okolišnih kampanja, te svih drugih aktivnosti koje je ovo ministarstvo uradilo za četiri godine.
- Ovo postignuće za nas ima posebno značenje jer dolazi na kraju mandata koji nije bio nimalo lak.Uz zadovoljstvo koje ispunjava mene kao čovjeka koji sam vodio tim ljudi kroz, u trenutku preuzimanja mandata neuređeni sustav, osjećam obavezu nastavka aktivnosti na daljnjoj popularizaciji zaštite okoliša i zagovaranja turizma kao buduće vodeće gospodarske grane u Bosni i Hercegovini- rekao je ministar Herceg u Banja Luci.