Međunarodno priznanje ministrici Đurić

Međunarodno priznanje ministrici Đurić

Pon, 05. Dec. 2011.


Na nedavno održanoj svečanosti međunarodne turističke kulturološke priredbe u Solinu federalna ministrica okoliša i turizma Branka Đurić, dobila je izuzetno priznanje. Pod pokrovit...

Na nedavno održanoj svečanosti međunarodne turističke kulturološke priredbe u Solinu federalna ministrica okoliša i turizma Branka Đurić, dobila je izuzetno priznanje.
Pod pokroviteljstvom grada Solina, uz potporu svjetskih asocijacija u turizmu, novinstvu, krajobrazu i zaštiti okoliša: F.E.S.T, AEFP/EFE, I.T.C.O. te visokim pokroviteljstvom Ministarstva turizma i predsjednika Ive Josipovića, u hotelu President u Solinu, glavnom domaćinu manifestacije održana je trodnevna manifestacija te završna svečanost triju međunarodno afirmiranih turističkih kulturoloških priredbi: – 18. INTERSTAS / Međunarodna smotra turizma, filma, krajobraza, 10. KEA/EFE-CRO / Predstavljanje hrvatskih gradova i mjesta u natjecanju za Zlatni cvijet Europe i posebnu međunarodnu nagradu “dr. Lucija Čikeš”, te 14. ITF’CRO /Međunarodni festival turističkog filma, u sklopu kojeg su održani i “Dani hrvatskog turističkog filma”.
Ministrica Đurić dobila je prestižnu međunarodnu nagradu Povelja F.E.S.T. 2011. kao priznanje za izniman doprinos u razvoju i promociji turizma. Zahvalivši se svima na ukazanom povjerenju, te iskreno počašćena, ministrica Đurić izrazila je zadovoljstvo u nadi da će svojim daljnim radom opravdati ukazano povjerenje. -Iako dužnost ministrice turizma FBiH ne obnašam dugo, zaista smatram da se samo jakom voljom i uz puno rada mogu postići rezultati. Pred nama je još puno posla, a ova nagrada samo će mi biti dodatan poticaj da sve što radimo-radimo za dobrobit promocije turističkih potencijala kako FBiH tako i cijele Bosne i Hercegovine.