MAOLES JE DOKAZ DA SE UZ PREDAN RAD I DOMAĆE RESURSE I KOD KUĆE MOŽE OSTVARITI I NAJVEĆI USPJEH

MAOLES JE DOKAZ DA SE UZ PREDAN RAD I DOMAĆE RESURSE I KOD KUĆE MOŽE  OSTVARITI I NAJVEĆI USPJEH

Čet, 28. Jun. 2018.


MAOLES JE DOKAZ DA SE UZ PREDAN RAD I DOMAĆE RESURSE I KOD KUĆE MOŽE OSTVARITI I NAJVEĆI USPJEH Ministri u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Edita Đapo i Zlatan Vujanović posjetili su dan...

MAOLES JE DOKAZ DA SE UZ PREDAN RAD I DOMAĆE RESURSE I KOD KUĆE MOŽE OSTVARITI I NAJVEĆI USPJEH

Ministri u Vladi Federacije Bosne i Hercegovine Edita Đapo i Zlatan Vujanović posjetili su danas tvornicu namještaja Maoles u Mostaru.

Tvornica Maoles je počela sa radom 2002. godine, a osnovali su je Osman i Azemina Macić. Smještena na prostoru od 5000 m2, ova tvornica se bavi proizvodnjom i prodajom svih vrsta namještaja - kuhinja, trpezarija, dnevnih, spavaćih i dječijih soba, kancelarijskog i svih vrsta ugradbenih dijelova namještaja itd. Kompletan asortiman ovog bh. brenda izrađen je na najsavremenijoj tehnologiji od vrhunskih prirodnih i drugih visokokvalitetnih materijala.

Individualnim pristupom prema svakom klijentu, Maolesov namještaj stavlja akcent na funkcionalnost, udobnost i moderan dizajn, što je od iznimne važnosti za svakoga kupca.

Maoles ima već izgrađeno ime u svojoj branši. Osim što su brojne, među kojima i neke najrespektabilnije institucije u našoj zemlji opremljene namještajem upravo ove firme, Maoles se kvalitetom i dizajnom već izborio i za mjesto na tržištima Sjedinjenih Američkih Država, Norveške i drugih zapadnoevropskih zemalja. Osman i Azemina Macić su upravo ovih dana potpisali ugovor sa partnerima u Danskoj gdje će također izvoziti svoje proizvode i do kraja godine uposliti još 60 radnika.

Posebnost ove firme je i činjenica da je većina radnika tu od njenog osnivanja, a njen menadžment smatra da su upravo ti vrijedni i predani radnici glavni nosioci razvoja cjelokupne proizvodnje i prodaje. Zato su svi uposlenici motivirani željom da se mi kao kupci u našim domovima ili poslovnom prostoru osjećamo udobno i ugodno okruženi njihovim namještajem koji, prije svega, ima vrhunski dizajn, udobnost i funkcionalnost.

„Iz dana u dan se uvjerevamo da naši građani – Bosanci i Hercegovci postižu najviše uspjehe u svim sferama života i rada kakvima se može ponositi svaka zemlja. A Maoles je još jedna uspješna priča ovdje u Bosni i Hercegovini. Ovo je još jedan odličan primjer da se uz naše domaće resurse i kod kuće možete ostvariti i najveći uspjeh“, kazala je ministrica Đapo ne skrivajući oduševljenje nakon posjete Molesu.