Javni uvid u Zahtjev za prethodnu procjenu utjecaja na okoliš za Projekt izgradnje objekta za „tov pilića IV“ kapaciteta 40 000 komada po turnusu na području Kralupa, grad Visoko, investitora SPD “PILI” Visoko vl. Ahmić Nermin

Javni uvid u Zahtjev za prethodnu procjenu utjecaja na okoliš za  Projekt izgradnje objekta za „tov pilića IV“ kapaciteta 40 000 komada po turnusu na području Kralupa, grad Visoko, investitora SPD “PILI” Visoko vl. Ahmić Nermin

Uto, 04. Apr. 2023.


Utorak, 04.04.2023.

Federalno ministarstvo okoliša i turizma u skladu sa članom 40. i članom 70. Zakona o zaštiti okoliša (Službene novine 15/21) stavlja na uvid Zahtjev za prethodnu procjenu utjecaja na okoliš za Projekt izgradnje objekta za „tov pilića IV“ kapaciteta 40 000 komada po turnusu na području Kralupa, grad Visoko, investitora SPD “PILI” Visoko vl. Ahmić Nermin.

Obrađivač zahtjeva je TQM d.o.o. Lukavac.

Kompletna dokumentacija može se pogledati u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Hamdije Čemerlića 2, Sarajevo, 3. sprat, uz prethodnu najavu putem e-maila ili pošte.

Primjedbe, sugestije i mišljenja na Zahtjev za prethodnu procjenu mogu se dostaviti na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma u pisanom obliku u roku od 30 dana od dana objave na web stranici na adresu:

Federalno ministarstvo okoliša i turizma

Hamdije Čemerlića 2

71 000 Sarajevo

 

Zahtjev za prethodnu procjenu - Prilog III