Javni uvid u zahtjev za izdavanje rješenja o obnovljenoj okolišnoj dozvoli operateru “HERCEG“ d.o.o. Srebrenik za pogon Lakirnica – pogon plastifikacije – hemijska priprema i ispiranje za elektrostatsko bojenje instalisanog kapaciteta 6 kada x 7 m3

Javni uvid u zahtjev za izdavanje rješenja  o obnovljenoj okolišnoj dozvoli operateru “HERCEG“ d.o.o. Srebrenik za  pogon Lakirnica – pogon plastifikacije – hemijska priprema i ispiranje za elektrostatsko bojenje instalisanog kapaciteta 6 kada x 7 m3

Čet, 22. Jun. 2023.


Četvrtak, 22.06.2023.

Federalno ministarstvo okoliša i turizma u skladu sa čl. 88. Zakona o zaštiti okoliša (“Službene novine Federacije BiH”, br: 15/21) obavještava zainteresovane strane i jedinicu lokalne samouprave Srebrenik o podnesenom zahtjevu za izdavanje rješenja o obnovljenoj okolišnoj dozvoli operateru “HERCEG“ d.o.o. Srebrenik za pogon Lakirnica – pogon plastifikacije – hemijska priprema i ispiranje za elektrostatsko bojenje instalisanog kapaciteta 6 kada x 7 m3.

Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole dostupan je na uvid u prostorijama Federalnog ministarstva okoliša i turizma - Sektor za okolišne dozvole, ul. Hamdije Čemerlića br. 2, Sarajevo, soba 310 i na web stranici ministarstva www.fmoit.gov.ba/okolišna dozvola/javne rasprave i javni uvidi.

Primjedbe na Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole mogu se dostaviti u pisanoj formi u roku od 30 dana od dana javnog objavljivanja na adresu Federalnog ministarstva okoliša i turizma.

 

Zahtjev za izdavanje okolišne dozvole